×
 x 

A kosár üres

      

 

Webshop

Köszöntjük a Bristot Caffè honlapján!

Ismerje meg a Bristot és a Testa Rossa termékcsalád termékeik.

 

Ismerje meg Ön is a legújabb termékcsaládunkat!

Bristot Single Origin szemes kávé 225g-os kiszerelésben.

 

Legnépszerűbb termékeink

Tekintse meg kínálatunkat ! Válogasson őrölt és szemes kávé különlegességeink közül...

A kávé alapos ismerete, a kiválóságra való törekvés, az innovatív technikák alkalmazása: ezek a Caffe Bristot vezető értékei.

bristot pörkölö kávépörkölésAlapvető szerepet a nyers alapanyagok körültekintő kiválasztása játssza,melyeket közvetlenül a származási országokból szerzünk be,ahol a cég szilárd alapokon nyugvó kapcsolatot ápol a kávétermesztőkkel ,mely az együttműködésen és a a kölcsönös bizalmon alapszik,ez az egyetlen módja ,hogy következetesen garantálhassuk a legjobb minőségű kávé betakarítását. Minden keveréket egy kóstolócsapat értékelésének vetünk alá,így csak azok kerülhetnek forgalomba,melyek elnyerik az első osztályú minősítést az ízpróbán valamint amelyeknek minden adagja a legmagasabb minőségi színvonallal egyaránt dicsekedhet.


A keverés és a pörkölés művészete egyike a feldolgozás legfontosabb, kifinomult szakaszainak. Miután a kávészemeket átlagosan 15 perc hevítésnek teszik ki, majd hirtelen lehűtik, hogy előcsalogassák és megőrizzék a legfinomabb aromák jellegzetes karakterét. Végül a kávét pihenni hagyják legalább egy héten át, egy módosított légkörű silóban, annak érdekében , hogy fokozzák és tovább finomítsák a keverék ízvilágának jellegzetességeit, mielőtt aromamegőrző zacskóba csomagolják.

Az új csomagolás nemcsak megkülönböztetővé teszi a megjelenést, bemutatja a minőségi keverékek gazdag választékát, ami a származási országokból beszerzett kitűnő kávék optimális egyensúlyának köszönhető, s amely a legigényesebb vásárlókat is meggyőzte világszerte 50 országban, azokat akik biztosak akarnak lenni a szakértelemben, tudásban, miszerint cégünk a lehető legjobb espressot és a tökéletes cappuccinot szolgálja fel.

  • Tiziano: kiemelkedő, kiváló kávékeverék, finom Brazilian Santos Arabica kávészemekből, lágy, aromás Közép-amerikai fajtákból valamint testes ízű afrikai és indiai válogatott fajtákból. Tipikus gyümölcsös ízvilág, csokoládés utóízzel.
  • Buongusto: Ez az élénk, krémes testes és harmonikus Arabica és Robusta fajtákból összeállított keverék egy citrusos jegyű, csokoládés utóízű espressot alkot, a pirított kenyér enyhe mellékízével.
  • Sublime: A Braziliában Arabica Santos kávé ötvözete gyümölcsös,magashegyi Közép-amereikai fajtákkal ,mely egy kellemesen kiegyensúlyozott intenzív aromájú ,testes ízű, kellemes savasságú, fanyar espressot alkot.
  • Decaffeinato: a koffeinmentes Arabica és Robusta kávéfajták ügyes keveréke egy gazdag aromájú és intenzív ízű espressoban,mely ideális választás a nap vagy az este bármely szakaszában.

CSATLAKOZZ TE IS !

Bemutatkozás

Cégünk 2003-ban alakult,meg fő tevékenysége meleg italautomaták üzemeltetése valamint kávégépek italautomaták javítása szervízelése...

Bővebben...

Kövess minket

Kapcsolat

Zamatik Kft.
🏠Székhely: 1181. Budapest Péterhalmi út 6.
✉️E-mail: info@bristotcaffe.hu , zamatik@gmail.com
📱Telefonszám: +36-70/222-0317


TOP