×
 x 

A kosár üres

bristot caffe tiziano 

Cégünk 2003-ban alakult,meg fő tevékenysége meleg italautomaták üzemeltetése valamint kávégépek italautomaták javítása szervízelése. A Bristot kávé kizárólagos forgalmazói 2004 augusztusától vagyunk. Célunk a magyarországi minőségi kávézás elterjesztése. Napjainkban egyre nagyobb igény van a minőségi termékek után,aminek a Bristot és a Testa Rossa kávé termékeinek széles választéka minden igényt kielégít. Meglévő és leendő partnereink számara pl. kávézók, cukrászdák,éttermek, pub, kiváló szerviz hálózattal , országos lefedettséggel állunk leendő partnereink rendelkezésére. 

Filozófiánk

 

A kávé alapos ismerete,a kiválóságra való törekvés ,az innovatív technikák alkalmazása :ezek a Caffe Bristot vezető értékei.

Alapvető szerepet a nyers alapanyagok körültekintő kiválasztása játssza,melyeket közvetlenül a származási országokból szerzünk be,ahol a cég szilárd alapokon nyugvó kapcsolatot ápol a kávétermesztőkkel ,mely az együttműködésen és a a kölcsönös bizalmon alapszik,ez az egyetlen módja ,hogy következetesen garantálhassuk a legjobb minőségű kávé betakarítását. Minden keveréket egy kóstolócsapat értékelésének vetünk alá,így csak azok kerülhetnek forgalomba,melyek elnyerik az első osztályú minősítést az ízpróbán valamint amelyeknek minden adagja a legmagasabb minőségi színvonallal egyaránt dicsekedhet.

A keverés és a pörkölés művészete egyike a feldolgozás legfontosabb, kifinomult szakaszainak. Miután a kávészemeket átlagosan 15 perc hevítésnek teszik ki, majd hirtelen lehűtik, hogy előcsalogassák és megőrizzék a legfinomabb aromák jellegzetes karakterét. Végül a kávét pihenni hagyják legalább egy héten át, egy módosított légkörű silóban, annak érdekében , hogy fokozzák és tovább finomítsák a keverék ízvilágának jellegzetességeit, mielőtt aromamegőrző zacskóba csomagolják.

Az új csomagolás nemcsak megkülönböztetővé teszi a megjelenést, bemutatja a minőségi keverékek gazdag választékát, ami a származási országokból beszerzett kitűnő kávék optimális egyensúlyának köszönhető, s amely a legigényesebb vásárlókat is meggyőzte világszerte 50 országban, azokat akik biztosak akarnak lenni a szakértelemben, tudásban, miszerint cégünk a lehető legjobb espressot és a tökéletes cappuccinot szolgálja fel.

 

 

Bristot története

Olaszországban a Belle Epoque kávéházi láza és egy bécsi pörkölőmesterrel való barátsága arra inspriálta ,hogy saját pörkölőüzemet nyisson. Az Ausztriában tanult innovativ technikák, új keverékek segítették abban ,hogy többszöri probálkozás után szokatlan ereményre jusson. Egy kávé intenzív, kellemes aromával és édes gyümölcsös ízzel , egy teljesen más kávé volt mint amelyek akkori időkben ismertek voltak.
A fagyizókban a Caffè Bristot nagyon kedvelt volt. Az 50's -60' évek német gazdasági csoda ideje alatt a németek érdeklődési körébe került Olaszország , mint turistikaicélpont , illetve az olasz életmód is.
A Pizza, Chianit , Gelato mellett az olasz cappucino és más kávéspecialitások is felkerültek a specialitások listájára.
Az Olasz bevándorlókak köszönhetően a pizzériák és a jégbüfék Németországban is átkerültek. 
Manapság a Caffé Bristot a legfontosabb márka a Procaffè Ag-nek ,amely több olasz kávéfajtának is a gyártója. A cég a Wedl-csoporthoz tartozik.

A Bristot filozófiája azóta nem változott, hogy a márka megszületett. E jegyeket pedig a kiválóságban ,valamint minőségben rejlenek. 1919-ben az alapító Domenico Bristot kutatási projektet indított, mellyel álmai megvalósítását tűzte ki céljául.
Törekvéseinek lényege olyan kiváló minőségű kávékeverék létrehozása volt ,emlynek segítségével megalkothatóvá vált a tökéletes olasz espreso és a való termelőktől származtatott legjobb kávébabokból kiválasztott ízvilágot.

Testa Rossa

A Testa Rossa márkát 1994-ben hozták létre. A Handelshaus Wedl osztrák cég által bevezetett nemzetközileg is ismert, és elismert brand. Magát a kávét Bellunoban, Olaszországban pörkölik a Procaffénál, amely többek között a Bristot kávékat is pörköli.
Ezt a blendet a legmagasabb minőségű arabika kávé keverékéből állítják össze. Évtizedes tapasztalataink alapján olyan kávét fejlesztettünk ki, mely telt aromájával és kiegyensúlyozott kávéinyenceket is lenyügözi. A kávészemeket hagyományos üstben, nyílt láng fölött pörköljük, így majdnem teljesen megőrizhetők az illóolajok és a kávéra jellemző aromák.

CSATLAKOZZ TE IS !

Bemutatkozás

Cégünk 2003-ban alakult,meg fő tevékenysége meleg italautomaták üzemeltetése valamint kávégépek italautomaták javítása szervízelése...

Bővebben...

Kövess minket

Kapcsolat

Zamatik Kft.
🏠Székhely: 1181. Budapest Péterhalmi út 6.
✉️E-mail: info@bristotcaffe.hu , zamatik@gmail.com
📱Telefonszám: +36-70/222-0317


TOP