×
 x 

A kosár üres

A termékek átvétele:

Házhozszállítás futárszolgálattal:

A csomagok szállításának következő díjai és feltételei kizárólag Magyarország közigazgatási határain belül érvényesek! Amennyiben Ön külföldre szeretné kérni a csomagját, feltétlenül vegye fel velünk a kapcsolatot a megrendelés előtt!

A csomagok házhozszállítását Magyarország egész területén vállaljuk. Házhozszállításban partnerünk a GLS  futárszolgálat, amely megbízható, magas minőségű, rugalmas csomagszállítási szolgáltatásokat nyújt.

GLS szállítási díj:

Bruttó 25.000 Ft összegű termék vásárlás esetén és felette a szállítás INGYENES!

Bruttó 25.000 Ft összeg alatti termék vásárlás esetén a szállítás díja bruttó 1.600 Ft

Amennyiben egyéb kívánsága van a rendeléssel, kiszállítással kapcsolatban, rendelésekor a megjegyzés rovatban feltüntetheti, és mi igyekszünk teljesíteni.

 

Egy adott termék részletes adatait tartalmazó oldalán a Szállítás gombra kattintva a webshop megjeleníti az aktuális szállítási költséget, illetve ha ön eléri a 25000Ft-os határ, akkor a szállítás ingyenes lesz.

Kérjük, hogy rendelésekor lehetőleg munkaidőben (hétköznap 9.00 - 18.00 óra között) elérhető kiszállítási címet szíveskedjen megadni. Amennyiben a futár nem találja Önt a megadott címen, értesítőt hagy, mely alapján telefonon kérhet másodszori kézbesítést 5 napon belül. Ha az értesítés ellenére nem keresi a csomagot, újabb kiszállításra nincs lehetőség.

5 munkanapon belül eljuttatjuk Önhöz a megrendelt termékeket, az esetlegesen későbbre várható teljesítésről e-mailben vagy telefonon értesítjük. Amennyiben egyéb kívánsága van a rendeléssel, kiszállítással kapcsolatban, rendelésekor a megjegyzés rovatban feltüntetheti, és mi igyekszünk teljesíteni.

Hétvégén nincs kiszállítás.

Kiszállításkor szükség esetén a kézbesítők megpróbálják telefonon is elérni vásárlóinkat, ezért kérjük, hogy rendelésekor lehetőleg közvetlenül elérhető mobiltelefon-számot adjon meg! A gyors kiszállítás érdekében kérjük, hogy rendeléskor pontosan adja meg a szállítási címet!

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy nem lehet egy konkrét időpontra (órára) kézbesítést kérni, mivel a futár a cégünktől függetlenül, saját logisztikai rendszere alapján összeállított útvonal szerint kézbesít.

A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot.

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
 

Csomagolás:
Nagy gondot fordítunk arra, hogy a termékeket teljes épségben kapják meg vásárlóink. Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét.
 

Fizetési módok:

A kiszállított áru és a szállítási díj ellenértékét az alábbi módokon egyenlítheti ki:
Utánvéttel, a futárszolgálattal történő házhozszállítás esetén készpénzben. A megrendelt termék vételárát a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni.
Utálas esetén a megrendelést követően e-mailben küldjök az információkat, amelyek szükségesek az utaláshoz.

CSATLAKOZZ TE IS !

Bemutatkozás

Cégünk 2003-ban alakult,meg fő tevékenysége meleg italautomaták üzemeltetése valamint kávégépek italautomaták javítása szervízelése...

Bővebben...

Kövess minket

Kapcsolat

Zamatik Kft.
🏠Székhely: 1181. Budapest Péterhalmi út 6.
✉️E-mail: info@bristotcaffe.hu , zamatik@gmail.com
📱Telefonszám: +36-70/222-0317


TOP