Bristot kávé

Kik vagyunk?

A Bristot Caffé a történelmi Procaffé S.p.A. vezető márkája, amely folyamatos és kiemelkedő szerepet játszott a ma is ismert olasz pörkölésű kávé fejlesztésében a 20. század legelejétől kezdve. A Dolomitok lábánál, Bellunoban fekvő pörkölő üzemünk 1919 óta működik és az évek során a kategóriája egyik legkiválóbbjává vált mindig figyelmet fordítva megújuló stílusok és technológiák alkalmazására ezzel igazodva a folyamatosan változó igényekhez. Cégünk történelmi értékei a hagyomány, kreativitás és vállalkozói érzék, amelyet remekül szimbolizál a világszerte elismert minőségi olasz kávé. A Bristot név egyet jelent a megújulással, szenvedéllyel és eleganciával.

Bristot Caffe

Bristot Eszencia

A Bristot filozófiája és fő vezér elvei semmiben sem változott a cég alapítása óta. 1919-ben az alapító Domenico Bristotnak volt egy jövőképe, amely érdekében a korszak áttörő kutatóival dolgozott.. A vízió tartalmazta egy a legkiválóbb minőségű kávékeverék létrehozását, amely alapja lehet a tökéletes olasz espressonak. Személyesen válogatta ki a lehető legkiválóbb nyers kávébabokat egyenesen a termelőktől, majd korát megelőző innovatív technológiákat alkalmazva pörkölte és keverte őket a tökéletes eredmény elérésének érdekében.

Tanusítvány „professzionalizmus a legmagasabb színvonalon” Csúcstechnológia, kutatás és folyamatos fejlesztés, valamint a termelési és pörkölési folyamatok rendszeres és részletes ellenőrzése biztosítja a kávé kiváló minőségét minden egyes csomagban. Termékeink megfelelnek az UNI EN ISO 9001: 2008 és HACCP szabványoknak, és Kosher tanúsítvánnyal is rendelkeznek.

Bristot Caffe

Etikai irányelvünk

Cégünk alap elvei közé tartozik az etikai korrektség, becsület, őszinteség és átláthatóság mind a fogyasztóik felé, akik a vállalkozás lékét alkotják, mind a termelők és a beszállítók felé, akik szintén az értékesítés kulcsfontosságú partnerei. Az Etikai kódex (CoE) a Procaffé S.p.A. hivatalos dokumentuma, amely meghatározza a hivatali viselkedés szabályait vonatkoztatva mindenkire, aki a vállalattal bármilyen üzleti kapcsolatot vagy munkaviszonyt tart fent.

Bristot Caffe