Motivációnk

Az állandó innováció mellett mindig a tökéletes minőségre törekszünk. Azon dolgozunk, hogy ügyfeleink a világ bármely pontján és megfizethető áron átélhessék az „Espresso Excellence” vagyis a tökéletes kávé élményét. Szenvedélyünk a minőségi kávé és kiváló szerviz iránt motivál minket a folyamatos fejlődésre.

Hagyomány & Megújulás

Sikerünk titka abban rejlik, hogy 100 éves hagyományainkban rejlő tapasztalatainkat kihasználjuk, ugyanakkor képesek vagyunk újításokra is, hogy összhangban álljunk a modern idők technikai lehetőségeivel. Márkánk történetének és hagyományaink alapítója Domenico Bristot aki a mai napig a nevét viselő kávé márkát is megalapította felfedezte, hogy sikerének titka a kemény munka, egy kis szerencse és egy nagy adag intuíció. Domencio fiatalon Bécsbe, a korszak egyik intellektuális fővárosába költözött, ahol számos tudóssal, íróval és filozófussal kötött barátságot. Ezen kapcsolatok közül kifejezetten jelentős volt számára a kialakult barátsága egy pörkölő mesterrel, aki bemutatta neki a kávé lenyűgöző világát. Amikor 1919-ben, Domenico visszatért Olaszországba úgy döntött, hogy megnyitja saját pörkölő üzemét, ahol a megtanult innovatív pörkölő- és keverési technikákat a gyakorlatba is alkalmazza. Hosszas tanulmányozás és kísérletezés után végül megtalálta, amit keres: intenzív, kellemes aromájú, édes, gyümölcsös ízű kávét, amely jelentősen különbözik a többi ismert kávétól. A Bristot Pörkölő Társaság sikerének titka az egyedi pörkölésitechnikánkban, a legjobb kávék eredetének aprólékos kutatásában és a kiválóság iránti szenvedélyben rejlik. Ezen nélkülözhetetlen tényezők vezettek egy valódi olasz espresso készítéséhez.

Filozófiánk

Célunk, hogy nyomot hagyjunk a kávé varázslatos világában minőségi termékeinkkel és különleges figyelmet fordítsunk vásárlóink folyton változó igényeinek a kielégítésére.  A tökéletességre való törekvésünk során a szenvedély és a hagyomány folyamatosan fejlődik, és egyedülálló köteléket hoz létre, míg tökéletesen tiszteletben tartja etikai identitásunkat. Becsületesség, őszinteség és átláthatóság cégünk alap értékei, amelyek lehetővé teszik álmaink megvalósítását és a folyamatos fejlődést.