Motivációnk

Az állandó innováció mellett mindig a tökéletes minőségre törekszünk. Azon dolgozunk, hogy ügyfeleink a világ bármely pontján és megfizethető áron átélhessék az „Espresso Excellence” vagyis a tökéletes kávé élményét. Szenvedélyünk a minőségi kávé és kiváló szerviz iránt motivál minket a folyamatos fejlődésre.

Hagyomány & Megújulás

Sikerünk titka abban rejlik, hogy 100 éves és hagyományainkban rejlő tapasztalatainkat kihasználjuk, ugyanakkor képesek vagyunk újításokra is, hogy összhangban álljunk az idők technikai lehetőségeivel. Márkánk történetének és hagyományaink alapítója Domenico Bristot aki a mai napig a nevét viselő kávé márkát is megalapította felfedezte, hogy sikerének titka a kemény munka, egy kis szerencse és egy nagy adag intuíció. Domencio fiatalon Bécsbe, a korszak egyik intellektuális fővárosába költözött, ahol számos tudóssal, íróval és filozófussal kötött barátságot. Ezen kapcsolatok közül kifejezetten jelentős volt számára a kialakult barátsága egy pörkölő mesterrel, aki bemutatta neki a kávé lenyűgöző világát. Amikor 1919-ben, Domenico visszatért Olaszországba úgy döntött, hogy megnyitja saját pörkölő üzemét, ahol a megtanult innovatív pörkölő- és keverési technikákat a gyakorlatba is alkalmazza. Hosszas tanulmányozás és kísérletezés után végül megtalálta, amit keres: intenzív, kellemes aromájú, édes, gyümölcsös ízű kávét, amely jelentősen különbözik a többi ismert kávétól. A Bristot Pörkölő Társaság sikerének titka az egyedi pörkölésitechnikánkban, a legjobb kávék eredetének aprólékos kutatásában és a kiválóság iránti szenvedélyben rejlik. Ezen nélkülözhetetlen tényezők vezettek egy valódi olasz espresso készítéséhez.

Filozófiánk

Célunk, hogy nyomot hagyjunk a kávé varázslatos világában minőségi termékeinkkel és különleges figyelmet fordítsunk vásárlóink folyton változó igényeinek a kielégítésére.  A tökéletességre való törekvésünk során a szenvedély és a hagyomány folyamatosan fejlődik, és egyedülálló köteléket hoz létre, míg tökéletesen tiszteletben tartja etikai identitásunkat. Becsületesség, őszinteség és átláthatóság cégünk alap értékei, amelyek lehetővé teszik álmaink megvalósítását és a folyamatos fejlődést.