[vc_row][vc_column][vc_column_text]Szállítási díjak:
Minimum bruttó 20.000 Ft összegű termék vásárlás esetén a szállítás INGYENES! Bruttó 20.000 Ft összeg alatti termék vásárlás esetén a házhozszállítás díja bruttó 1.300 Ft, a csomagautomatába szállítás díja bruttó 1.100Ft.

Egy adott termék részletes adatait tartalmazó oldalán a Szállítás gombra kattintva a webshop megjeleníti az aktuális szállítási költséget, illetve az ingyenes kiszállítás eléréséhez szükséges további vásárlás összegét.

Kérjük, hogy rendelésekor lehetőleg munkaidőben (hétköznap 9.00 – 19.00 óra között) elérhető kiszállítási címet szíveskedjen megadni. Amennyiben a futár nem találja Önt a megadott címen, értesítőt hagy, mely alapján telefonon kérhet másodszori kézbesítést 5 napon belül. Ha az értesítés ellenére nem keresi a csomagot, újabb kiszállításra nincs lehetőség.

5 munkanapon belül eljuttatjuk Önhöz a megrendelt termékeket, az esetlegesen későbbre várható teljesítésről e-mailben vagy telefonon értesítjük. Amennyiben egyéb kívánsága van a rendeléssel, kiszállítással kapcsolatban, rendelésekor a megjegyzés rovatban feltüntetheti, és mi igyekszünk teljesíteni.

Hétvégén nincs kiszállítás.

Kiszállításkor szükség esetén a kézbesítők megpróbálják telefonon is elérni vásárlóinkat, ezért kérjük, hogy rendelésekor lehetőleg közvetlenül elérhető mobiltelefon-számot adjon meg! A gyors kiszállítás érdekében kérjük, hogy rendeléskor pontosan adja meg a szállítási címet!

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy nem lehet egy konkrét időpontra (órára) kézbesítést kérni, mivel a futár a cégünktől függetlenül, saját logisztikai rendszere alapján összeállított útvonal szerint kézbesít.

A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot.
Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Csomagolás
Nagy gondot fordítunk arra, hogy a termékeket teljes épségben kapják meg vásárlóink. Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét.

Amennyiben egyéb kívánsága van a rendeléssel, kiszállítással kapcsolatban, rendelésekor a megjegyzés rovatban feltüntetheti, és mi igyekszünk teljesíteni.

A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot.
Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Fizetési módok:

A kiszállított áru és a szállítási díj ellenértékét az alábbi módokon egyenlítheti ki:
– Utánvéttel, a futárszolgálattal történő házhozszállítás esetén készpénzben vagy bankkártyával. A megrendelt termék vételárát a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni.
– Előre utalása, a megrendelést követően e-mailben kapja meg a vásárló az utaláshoz szükséges adatokat.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
– Bankkártyával, a fizetés mód kiválasztását követően , az oldal automatikus elirányítja a fizetési oldalhoz.  A kért bankkártya adatokat itt kell megadnia.