Ez a kávé illik hozzád, ha tavasszal születtél

Ahány ház, annyi szokás, és szinte annyiféle kávé – szokták mondani, hiszen bizonyos elképzelések szerint a kávézási szokásaink sokat elárulnak a személyiségünkről. Éppen ezért utánajártunk, milyen kávé jellemző a tavaszi csillagjegyekre, azaz a Halakra, a Kosra és a Bikára. Te magadra ismertél? 

Ez a kávé illik hozzád, ha tavasszal születtél

1. Halak 

A Halak csillagjegy szülöttei kreatív emberek, akiket hatalmas képzelőerővel áldottak meg az égiek. Ennek köszönhetően előfordul, hogy ők maguk is elszállnak a logikus gondolkodás biztonságos talajáról, és alig tudják visszahúzni magukat az álmaikból. Végtelenül jóindulatú emberek, akikbe rengeteg empátia lakozik. Nemcsak embereknek, hanem más élőlényeknek is szívesen segít, szívesen gondoz állatokat, növényeket. 

A Halak tipikusan légies jegy, ezért az ő kávéjuk is ugyanilyen légies, könnyed és felemelő. A számukra ajánlott kávétípus a latte, igazi olasz kávékülönlegességből főzve.

2. Kos

A Kos jegy alá tartozó emberekről köztudott, hogy nagyon erős, szenvedélyes, ellentmondást nem tűrő, mellébeszélést nem ismerő, határozott emberek, akik közül rengeteg vezető, sikeres vállalkozó kerül ki. Ez főleg annak köszönhető, hogy teljes erőbedobással csinálják, amit csinálnak, és nem szeretik vesztegetni az idejüket. Türelmetlen, néha már-már szinte erőszakos viselkedésük révén mindent elérnek, amit akarnak. 

Éppen ezért hozzájuk olyan kávé való, ami erős, karizmatikus, de mégis hamar elkészül, nem igényel túl sok pepecselést. Nem véletlen, hogy imádják a jó minőségű kapszulás kávékat.

3. Bika 

A Bika kifejezetten hedonista csillagjegy, vagyis számukra mindennél fontosabb, hogy élvezzék az életet. A különleges gasztronómiai fogások mellett az erotika, utazás, zene és egyéb szórakozás is igen előkelő helyen vannak a fontossági sorrendben. A Bika nem szívesen nélkülöz, de cserébe meg is dolgozik minden eredményéért, nem élősködő típus. Céljaik elérése érdekében szinte bármit hajlandók feláldozni, rettentő nagy önfegyelemmel bíró emberek. Nem szívesen kockáztatnak, nem ők azok, akik elsőként kipróbálnak valami új dolgot, inkább a már jól bevált, megszokott rendszerekben érzik magukat jól. 

Ebből kifolyólag egy Bikát muszáj lenyűgözni a kávézásban is. Erre tökéletes megoldás egy melange, ami küllemében gyönyörű, és már-már ünnepivé varázsolja a kávézás pillanatát.

De bármelyik csillagjegyről is van szó, a jó minőségű kávé fogyasztás nem lehet születési dátum függvénye. Bármilyen szép csészéből is isszuk, bármennyire gondosan van elkészítve, ha az alapanyag nem képvisel magas minőséget, akkor a végeredmény sem lehet az. Ezért mi bátran ajánljuk a Bristot Caffe termékeit, hogy garantáltan ne érjen csalódás.